Most tervezel katás vállalkozó lenni? Készítettünk egy bevezető tanfolyamot neked.  Kattints ide a részletekért

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS

KATA adózó egyéni vállalkozóknak

Nem szeretnél ezzel kapcsolatosan több százezer forint kiadást?
Félsz hogy a hatóságok burkolt munkaviszonynak minősítik a vállalkozási tevékenységedet?
Szeretnél egy megfelelő biztonságot nyújtó szerződést kötni ügyfeleiddel?
Ha igen, akkor ez a tanfolyam neked készül!

SZERZŐDÉSMINTA + ONLINE TANFOLYAM

Mit tartalmaz ez az online tanfolyam?

A tanfolyam tartalmaz három megbízási szerződést, amit kimondottan KATA adózó egyéni vállalkozóknak lett kialakítva. Emellé adunk egy videótanfolyamot is, amiben pontról pontra elmagyarázzuk a szerződés tartalmát, megmutatjuk, hogy hol melyik részeket, hogyan kell majd kialakítanod.

Így biztosra veheted, hogy egy átgondolt, biztonságot nyújtó szerződésed lesz, ami megvéd mind az ügyfeleiddel szemben, mind a hatóságokkal szemben.

Nézd meg a bevezető videót:
A TANFOLYAM OKTATÓJA:
Dr. Börcsök Rita
Ügyvéd, HR szakjogász
„Hiszek abban, hogy a jog mindenkié. Hiszek abban, hogy a jogi segítségnyújtás lehet preventív is, mellyel nagyobb sikereket érhetünk el akár egyéni, akár vállalati szinten. A jog nem egy szükséges rossz, hanem egy lehetőség, mellyel, ha nem élünk megfelelően, akkor akár ellenünk is fordulhat. Hiszek abban, hogy a jog nem szenvedély nélküli értelem.”
Ahol találkozhattál már velünk:

Mit mondtak azok, akik már elvégezték valamelyik tanfolyamunkat?

Nagyon hasznosak a videók, bárcsak egy évvel ezelőtt már meg tudtam volna nézni, rengeteg stressztől tudtam volna magam megkímélni.

Szilvia Schirrmacher-Gavallér

German Online Coach, www.germanonlinecoach.com

Köszönöm, hogy létrehoztátok ezt a kurzust! Sok utánajárástól és kiadástól kíméltetek meg!
A ti útmutatásotokkal sikerült végül mindent elintézni!
Ajánlom mindenkinek!

Nyisztor Károly

Informatikus mérnök, www.leakka.com

Végre egy lényegretörő, informatív oldal, ahol minden kérdésemre választ kapok. Rengeteg energiám és időm ment el eddig a megbízható információk beszerzésére. Ez a KATA tanfolyam minden pénzt megér!

Kukoly Anita

Digital Marketing Expert

Mit tartalmaz az ár?
  • Összesen 13 darab lényegretörő és érthető videót a megbízási szerződésről és annak tartalmáról.
  • 3 darab határozott- és 3 darab határozatlan időtartamra szóló megbízási szerződésmintát (grafikus, fordító, oktató), amelyből ki tudod választani a te tevékenységedhez legközelebb állót.
  • Örökös hozzáférést a tanfolyam anyagához

A tanfolyamot azonnal el tudod kezdeni, a szerződésmintákat le tudod tölteni, nem kell senkihez sem igazodnod, olyan sorrendben és ütemben tudsz haladni, ahogy csak szeretnél. Ráadásul a videókat bármikor és bármennyiszer újranézheted, ha pedig valami kérdésed van a tanfolyam anyagával kapcsolatban, az erre kialakított felületen meg tudod tőlünk kérdezni.

24 990 Ft

Mi történik miután megnyomtam a gombot?
Kattintás után átirányítunk a megrendelés oldalra. Itt add meg a megrendeléshez szükséges adatokat, majd a véglegesítéshez kattints az oldal alján levő ‘Megrendelem’ gombra.

Vedd meg csomagban!
‘Írj sikeres árajánlatokat’ című tanfolyamunk egy 27 videóból álló, átfogó videóanyag arról, hogy mi mindent tudunk megtenni azért, hogy végül mi nyerjük el azokat a projekteket amiket igazán szeretnénk. Szerezd be most kedvezményes csomagban!

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudom majd megvásárolni a tanfolyamot?

Első lépésként add meg emailcímedet az oldal tetején található mezőben, majd kattints a Felíratkozás gombra. Így biztosra veheted, hogy a tanfolyam indulásakor az elsők között fogsz értesülni.

A tanfolyamot lehetőséged lesz bankártyás fizetéssel vagy banki átutalással is megvásárolnod.

Mikor kezdődik a online tanfolyam? Mikor tudom megvásárolni?

A tanfolyam anyag jelenleg kialakítás alatt áll. A szerződés kialakítása valamint a hozzá tartozó online tanfolyam, ami segítségével személyre szabhatod a szerződést, még pár hétbe tellik mire elkészül.
Addig is ne felejts el felíratkozni, hogy elsők között értesülj az anyag elkészültéről.

Meddig lesz a tanfolyam elérhető számomra?

Amikor elkészülünk a szerződéssel és a hozzá tartozó tanfolyammal, akkor a megvásárlástól kezdeve örökké elérhető lesz, azaz ameddig a Katasleszek.hu létezik, addig meg fogod tudni tekinteni az általad megvásárolt tanfolyam anyagát.

Így biztosra veheted, hogy ha szükséged van rá, ott lesz neked!

Bár a tanfolyam teljes anyaga örökké elérhető lesz számodra, támogatást a tanfolyamhoz – felmerülő kérdésekre válaszolni, frissítéseket feltölteni, új anyagot közzétenni, anyagot az aktuális jogszabályoknak megfelelően naprakészen tartani stb. -, mindig csak az adott naptári évre vonatkozóan tuduk garantálni.