Most tervezel katás vállalkozó lenni? Készítettünk egy bevezető tanfolyamot neked.  Kattints ide a részletekért

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS

KATA adózó egyéni vállalkozóknak

Nem szeretnél ezzel kapcsolatosan több százezer forint kiadást?
Félsz hogy a hatóságok burkolt munkaviszonynak minősítik a vállalkozási tevékenységedet?
Szeretnél egy megfelelő biztonságot nyújtó szerződést kötni ügyfeleiddel?
Ha igen, akkor ez a tanfolyam neked készül!

SZERZŐDÉSMINTA + ONLINE TANFOLYAM

Mit tartalmaz ez az online tanfolyam?

A tanfolyam tartalmaz három megbízási szerződést, amit kimondottan KATA adózó egyéni vállalkozóknak lett kialakítva. Emellé adunk egy videótanfolyamot is, amiben pontról pontra elmagyarázzuk a szerződés tartalmát, megmutatjuk, hogy hol melyik részeket, hogyan kell majd kialakítanod.

Így biztosra veheted, hogy egy átgondolt, biztonságot nyújtó szerződésed lesz, ami megvéd mind az ügyfeleiddel szemben, mind a hatóságokkal szemben.

Nézd meg a bevezető videót:
A TANFOLYAM OKTATÓJA:
Dr. Börcsök Rita
Ügyvéd, HR szakjogász
„Hiszek abban, hogy a jog mindenkié. Hiszek abban, hogy a jogi segítségnyújtás lehet preventív is, mellyel nagyobb sikereket érhetünk el akár egyéni, akár vállalati szinten. A jog nem egy szükséges rossz, hanem egy lehetőség, mellyel, ha nem élünk megfelelően, akkor akár ellenünk is fordulhat. Hiszek abban, hogy a jog nem szenvedély nélküli értelem.”
Ahol találkozhattál már velünk:

Mit mondtak azok, akik már elvégezték valamelyik tanfolyamunkat?

Nagyon hasznosak a videók, bárcsak egy évvel ezelőtt már meg tudtam volna nézni, rengeteg stressztől tudtam volna magam megkímélni.

Szilvia Schirrmacher-Gavallér

German Online Coach, www.germanonlinecoach.com

Köszönöm, hogy létrehoztátok ezt a kurzust! Sok utánajárástól és kiadástól kíméltetek meg!
A ti útmutatásotokkal sikerült végül mindent elintézni!
Ajánlom mindenkinek!

Nyisztor Károly

Informatikus mérnök, www.leakka.com

Végre egy lényegretörő, informatív oldal, ahol minden kérdésemre választ kapok. Rengeteg energiám és időm ment el eddig a megbízható információk beszerzésére. Ez a KATA tanfolyam minden pénzt megér!

Kukoly Anita

Digital Marketing Expert

Mit tartalmaz az ár?
  • Összesen 13 darab lényegretörő és érthető videót a megbízási szerződésről és annak tartalmáról.
  • 3 darab határozott- és 3 darab határozatlan időtartamra szóló megbízási szerződésmintát (grafikus, fordító, oktató), amelyből ki tudod választani a te tevékenységedhez legközelebb állót.
  • Örökös hozzáférést a tanfolyam anyagához

A tanfolyamot azonnal el tudod kezdeni, a szerződésmintákat le tudod tölteni, nem kell senkihez sem igazodnod, olyan sorrendben és ütemben tudsz haladni, ahogy csak szeretnél. Ráadásul a videókat bármikor és bármennyiszer újranézheted, ha pedig valami kérdésed van a tanfolyam anyagával kapcsolatban, az erre kialakított felületen meg tudod tőlünk kérdezni.

24 990 Ft
17 990 Ft

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudom majd megvásárolni a tanfolyamot?

Első lépésként add meg emailcímedet az oldal tetején található mezőben, majd kattints a Felíratkozás gombra. Így biztosra veheted, hogy a tanfolyam indulásakor az elsők között fogsz értesülni.

A tanfolyamot lehetőséged lesz bankártyás fizetéssel vagy banki átutalással is megvásárolnod.

Mikor kezdődik a online tanfolyam? Mikor tudom megvásárolni?

A tanfolyam anyag jelenleg kialakítás alatt áll. A szerződés kialakítása valamint a hozzá tartozó online tanfolyam, ami segítségével személyre szabhatod a szerződést, még pár hétbe tellik mire elkészül.
Addig is ne felejts el felíratkozni, hogy elsők között értesülj az anyag elkészültéről.

Meddig lesz a tanfolyam elérhető számomra?

Amikor elkészülünk a szerződéssel és a hozzá tartozó tanfolyammal, akkor a megvásárlástól kezdeve örökké elérhető lesz, azaz ameddig a Katasleszek.hu létezik, addig meg fogod tudni tekinteni az általad megvásárolt tanfolyam anyagát.

Így biztosra veheted, hogy ha szükséged van rá, ott lesz neked!

Bár a tanfolyam teljes anyaga örökké elérhető lesz számodra, támogatást a tanfolyamhoz – felmerülő kérdésekre válaszolni, frissítéseket feltölteni, új anyagot közzétenni, anyagot az aktuális jogszabályoknak megfelelően naprakészen tartani stb. -, mindig csak az adott naptári évre vonatkozóan tuduk garantálni.