Adj tanfolyamot ajándékba!

Amennyiben van ismerősöd vagy rokonod aki vállalkozó, vagy vállalkozó szeretne lenni, most egy igazán értékes és hasznos ajándékkal tudod meglepni.

Lehetőség van a tanfolyamot ajándék kupon formájában megvásárolni. 

Megvásárolható tanfolyamaink:

43 darab, lényegretörő és mindenki számára érthető videóból álló átfogó online tanfolyam a KATA adózásról.
10 videóból álló bevezető tanfolyam, azoknak akik KATA vállalkozók szeretnének lenni, de még nem merték meglépni ezt a lépést.
27 darab videóból álló tanfolyam, mely végig veszi a sikeres árajánlatírás folyamatát az előkészületektől, az egyeztetésen át az árajánlat megírásán keresztül egészen a kiküldésig, utókövetésig.

Három extra ok, amiért ez valóban egy jó ajándék:

Átfogó, haszonos képzések
A leggyorsabb és legátfogóbb tanulási mód az online tanfolyamok, amely lényegre törő és mindenki számára érthető videókból állnak.

R

Örökös hozzáférés 
A tanfolyamokhoz bármikor hozzá fog tudni férni, bármely eszközről, így mindig ott lesz a számára, amikor szüksége lesz rá.

Kérdezési lehetőség
Ha valami kérdése lesz a tanfolyam anyagával kapcsolatban, könyvelőnk és szakmai csapatunk áll a rendelkezésére.

Szeretnénk biztosítani azoknak, akik leteszik a voksukat a Katasleszek-tanfolyam mellett, hogy mindig a legjobb és legnaprakészebb anyag álljon a rendelkezésükre. Ezért úgy döntöttünk, hogy akik 2018-ban megvásárolták a tanfolyamunkat, vagy ezután fogják megvásárolni, ők nemcsak a 2018-es változathoz kapnak örökös hozzáférést, hanem teljesen ingyenesen megkapják a 2019-as megújított, újraszerkesztett és kibővített tanfolyamunkat is, függetlenül attól, hogy az mennyibe fog kerülni.

Tehát, ha még nem tetted meg,  vásárold meg ajándékba a tanfolyamot!

Mi a megrendelés menete?

  1. Töltsd ki a “Megrendelés űrlap”-ot, majd kattints a ‘Megrendelés feladása” gombra.
  2. Ezután a megrendelésed beérkezik hozzánk, ami után kiküldünk neked egy Díjbekérőt. A megrendelés összegét ez alapján fogod tudni átutalni. A közleménybe ne felejtsd el beírni a a díjbekérő sorszámát.
  3. A fizetés jóváhagyása után, a Megrendelés űrlapon szereplő emailre, az emailhez csatolt pdf fájlban kiküldjük a kupont. A kupon digitálisan tovább küldhető, de A4 méretű lapra ki is nyomtatható, így díszborítékba is belethető.

  • A megrendelés átfutási ideje 1-3 nap szokott lenni, az utalás beérkezésétől és feldolgozásától függően.
  • Az ajándék kuponért jelenleg csak utalással lehet fizetni.
  • Az ajándék kuponon szereplő kód csak egyszer használható fel, ezért másnak ne mutassa meg, mert utólagosan reklamációt nem tudunk elfogadni.

Megrendelés űrlap

Az ajándék kuponmegrendeléséhez töltsd ki a lenti űrlapot, majd kattints a “Megrendelés feladása” gombra.

Megrendelő adatai

 

Számlázási adatok

 

Megrendelés adatai

  • ...elfogadom és magamra kötelező érvényűnek tekintem az Általános Szerződési Feltételek és az Adatvédelmi tájékoztató dokumentumokban leírtakat.
 

Amennyiben a megrendeléssel vagy az ajándék kuponnal kapcsolatban bármilyen kérdés felemerül, keress nyugodtan minket a hello@katasleszek.hu email címen.

Nem szeretnél lemaradni a fontos határidőkről, hírekről és változásokról a KATA adózással kapcsolatban?

Nem szeretnél lemaradni a fontos határidőkről, hírekről és változásokról a KATA adózással kapcsolatban?

Íratkozz fel hírlevelünkre!

Sikeresen felíratkoztál a hírlevelünkre!