Írj sikeres árajánlatokat!

Unod, hogy rengeteg időd megy el árajánlatírásra?
Kiküldtél egy árajánlatot, de még csak válaszra sem méltattak?
Megegyeztetek, de lezárás előtt újabb és újabb dolgokat követel tőled a megrendelő?
Ha igen, akkor ez az online tanfolyam neked készült!

Átfogó anyag
27 darab, rövid, lényegretörő és mindenki számára érthető videóból álló online tanfolyam az árajánlatírásról.

R

Örökös hozzáférés
A tanfolyamhoz bármikor hozzá tudsz férni, bármely eszközről, így mindig ott lesz neked, amikor szükséged lesz rá. 

Közösség 
Tanfolyamon belül fel tudod tenni kérdéseidet, meg tudod majd osztani tapasztalataidat a többi hallgatóval.

Mit tartalmaz az online tanfolyam?

Mint ahogy a tanfolyamban is elhangzik, egy árajánlat sikere sokkal korábban kezdődik, még mielőtt felkeresnek minket és árajánlatot kérnek tőlünk, vagy mi megpályázunk egy munkát.

Pont emiatt ebben az online tanfolyamban alaposan végigjárjuk a témát, az alapoktól és előkészületektől kezdve az egyeztetésen keresztül egészen a konkrét, azonnal felhasználható sablonon és annak részein át egészen az árajánlat kiküldésig és utókövetésig.

A tanfolyamban az árajánlat megírása fejezetben egy konkrét weboldaltervezéses árajánlat mintát használva végigvesszük egy árajánlat kritikusan fontos részeit, azonnal felhasználható mintaszövegekkel.

Ez egy olyan képzés, ami után azonnal felhasználható gyakorlati tudást szerzel, amit már a következő árajánlatod megírásánál fel tudsz használni. Bár weboldaltervezéses árajánlatot használunk példaként, de amennyiben árajánlatokat szoktál leadni, akkor mindegy, hogy grafikus, fotós, szövegíró, marketinges vagy programozó vagy, a képzésben elhangzottakat fogod tudni hasznosítani.

A tanfolyam elvégzése után:

 • Sikeresebben fogod megpályázni azokat a projekteket, amiket el szeretnél nyerni!
 • Jobb rálátásod lesz a versenytársaidra, hogy ők mivel szoktak pályázni.
 • Kevesebb időt fogsz árajánlatírással tölteni, mégis minőségi ajánlatokat fogsz leadni.
 • Mivel egy jó árajánlat megalapozza a sikeres együttműködést, kevesebb konfliktusod lesz a megrendelőiddel, könnyebben fogod tudni lezárni a projektjeidet, ezáltal hamarabb is leszel kifizetve.

A tanfolyam mind kezdő, mind haladó vállalkozóknak tartalmaz hasznos információkat.

Tanfolyam részletes tartalma (27 videó):
2. Kapcsolat és egyeztetés (2 videó)
Felkeresnek minket, tegyünk jó benyomást egyetlen lépésben 2:11
Nincs árajánlat egyeztetés nélkül  4:00
Ez az a tanfolyam, ami nagyon rövid időn belül behozza majd az árát!
TANFOLYAM OKTATÓJA:
Molnár Szabolcs
Ügyvezető, alapító – Katásleszek.hu
„Több mint 10 évig dolgoztam szabadúszó grafikusként, és az árajánlatírás mindig is a fárasztó teendőim közé tartozott. De pont emiatt az évek alatt kifejlesztettem egy módszert, amivel sikeresen pályázatam a munkákra, úgy hogy közben csak minimális időt kellett ráfordítanom. ”

Nézz meg egy példa videót az elérhető 27-ből:

Mit mondtak azok, akik már elvégezték valamelyik tanfolyamunkat?

Nagyon hasznosak a videók, bárcsak egy évvel ezelőtt már meg tudtam volna nézni, rengeteg stressztől tudtam volna magam megkímélni.

Szilvia Schirrmacher-Gavallér

German Online Coach, www.germanonlinecoach.com

Köszönöm, hogy létrehoztátok ezt a kurzust! Sok utánajárástól és kiadástól kíméltetek meg!
A ti útmutatásotokkal sikerült végül mindent elintézni!
Ajánlom mindenkinek!

Nyisztor Károly

Informatikus mérnök, www.leakka.com

Végre egy lényegretörő, informatív oldal, ahol minden kérdésemre választ kapok. Rengeteg energiám és időm ment el eddig a megbízható információk beszerzésére. Ez a KATA tanfolyam minden pénzt megér!

Kukoly Anita

Digital Marketing Expert

Ahol találkozhattál már velünk:

Ami a tanfolyamunk mellé jár:

Örökös hozzáférés
Nálunk nincsenek ütemezett videók, korlátozott hozzáférés vagy lejáró előfizetések. A tanfolyam megvásárlásával örökös hozzáférést kapsz ehhez a tanfolyamhoz, így annyiszor és akkor nézed meg, amennyiszer csak szeretnéd.
Ingyenes frissítések
Amennyiben a tanfolyamhoz készül frissítés, új videó vagy új anyag, akkor azokat teljesen ingyenesen meg fogod kapni.
30 napos pénzvisszafizetési garancia
Biztosak vagyunk benne, hogy hasznosnak fogod találni ezt a tanfolyamunkat. Amennyiben mégsem, akkor 30 napon belül jelezd nekünk és visszafizetjük az árát. Igen, ennyire biztosak vagyunk benne!

Mennyibe kerül és mit tartalmazz?

A tanfolyam anyagához azonnal hozzá tudsz férni, nem kell senkihez sem igazodnod, olyan sorrendben és ütemben tudsz haladni, ahogy csak szeretnél. Ráadásul a videókat bármikor és bármennyiszer újranézheted, ha pedig valami kérdésed van a tanfolyam anyagával kapcsolatban, az erre kialakított felületen meg tudod tőlünk kérdezni.

MOST AKCIÓSAN!

Alap csomag

TANFOLYAM+ÁRAJÁNLAT MINTA

13 500 Ft

6 750 Ft
 • Összesen 27 darab lényegretörő és érthető videó.
 • A videók bármennyiszer újranézhetőek, így videókézikönyvként is működik, amihez bármikor fordulni tudsz.
 • Egy külön nagy fejezet(13 videó), ami csak magáról az árajánlatról, annak felépítéséről, és kritikusan fontos részeiről szól.
 • Örökös hozzáférés

+ Kérdezési lehetőséget a tanfolyam anyagával kapcsolatban

AJÁNDÉK:
+ Árajánlat sablon minta – előre megírt szövegekkel

Extra csomag

TANFOLYAM + ÁRAJÁNLAT MINTA+ KONZULTÁCIÓ

19 500 Ft

16 750 Ft

 • Összesen 27 darab lényegretörő és érthető videó.
 • A videók bármennyiszer újranézhetőek, így videókézikönyvként is működik, amihez bármikor fordulni tudsz.
 • Egy külön nagy fejezet(13 videó), ami csak magáról az árajánlatról, annak felépítéséről, és kritikusan fontos részeiről szól.
 • Örökös hozzáférés

+ Kérdezési lehetőséget a tanfolyam anyagával kapcsolatban

AJÁNDÉK:
+ Árajánlat sablon minta – előre megírt szövegekkel

EXTRA:
+ Az árajánlatod átnézése, áttanulmányozása, tanácsadás

+ Egy órás Skype konzultáció, ahol személyreszabottan végigvesszük a helyzetedet, az árajánlatod specialitásait, felmerülő problémákat és, hogy mit lehet tenni ezek megoldására.

Mi történik, miután megnyomtam a gombot?
Kattintás után átirányítunk a megrendelés oldalra. Itt add meg a megrendeléshez szükséges adatokat, majd a véglegesítéshez kattints az oldal alján levő ‘Megrendelem’ gombra.

Vedd meg két tanfolyamunkat most kedvezményesen!

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudom megvásárolni a tanfolyamot?

A vásárlás nagyon egyszerű, egy perc alatt meg tudsz lenni vele. Kattints a ‘Tanfolyam megvásárlása’ gombra és töltsd ki a megrendelési oldalon a szükséges adatokat, válaszd ki, hogy hogyan szeretnél fizetni majd kattints a ‘Megrendelem’ gombra.

Bankkártyás fizetés esetén azonnal, utalás esetén 1-3 nap múlva férsz hozzá a tanfolyam teljes anyagához. (lásd: Hogyan fogok tudni fizetni?)

Hogyan fogok tudni fizetni?

Bankkártyás fizetés
A fizetés legegyszerűbb és leggyorsabb módja a bankkártáys fizetés, ráadásul az utalással ellentétben fizetés után azonnal hozzá tudsz férni a teljes anyaghoz, nem kell várnod a fizetés jóváhagyására, ami akár napokat is igénybe vehet.

A biztonságos bankkártyás fizetéshez a Barion rendszerét használjuk, így mi semmilyen formában nem fogjuk tárolni a bankártyaadataidat.

Banki átutalás
Amennyiben a bankkártyás fizetés nem megoldható, van lehetőség banki átutalással is fizetni. Ebben az esetben a megrendelés feladása után küldünk egy díjbekérőt, mely tartalmazza majd az utalási adatokat.

Miután az utalásod beérkezett hozzánk, jóváhagyjuk a megrendelésed és hozzáférsz a tananyaghoz. A banki átutalások miatt a jóváhagyás átfutási ideje 1-3 nap között szokott lenni.

Mikor kezdődik a online tanfolyam?
Bankkártyás fizetés esetén azonnal el tudod kezdeni és akkor fejezed be amikor szeretnéd, teljesen a saját időbeosztásodhoz tudod igazítani annak elvégzését. Ráadásul később bármikor vissza tudsz jönni, ha valamelyik részt újra szeretnéd nézni.
Meddig lesz a tanfolyam elérhető számomra?

A tanfolyam a megvásárlástól kezdeve örökké elérhető lesz, azaz ameddig a Katasleszek.hu létezik, addig meg fogod tudni tekinteni az általad megvásárolt tanfolyam anyagát.

Így biztosra veheted, hogy ha szükséged van rá, ott lesz neked!

Bár a tanfolyam teljes anyaga örökké elérhető lesz számodra, támogatást a tanfolyamhoz – felmerülő kérdésekre válaszolni, frissítéseket feltölteni, új anyagot közzétenni, anyagot az aktuális jogszabályoknak megfelelően naprakészen tartani stb. -, mindig csak az adott naptári évre vonatkozóan tudjuk garantálni.

Csak weboldaltervezőknek és grafikusoknak szól a tanfolyam?

Bár a tanfolyamon belül egy weboldaltervezés árajánlat mintát használok példaként, a tanfolyamban levő információkat bárki könyeddén átültetheti a saját területére.

Így, ha árajánlatok leadásával szoktad a munkáidat szerezni, akkor lehetsz fotós, programozó, tanácsadó, kőműves, takarító (vagy bármely más területen is dolgozol), a tanfolyam elvégzése után biztosan jobb, minőségibb árajánlatokat fogsz tudni leadni ezáltal több munkát fogsz tudni szerezni magadnak. Nem csak többet, hanem olyanokat amiket szivesen is fogsz elvállalni.

Hogy működik az extra csomag, a konzultáció?

Az extra csomag, azaz konzultáció remek lehetőség arra, hogy egy külsős emberrel (azaz velem) átbeszéld az árajánlatod, közvetlen és azonnali visszajelzést kapj.

Ilyenkor a tanfolyam és a benne található feladatok elvégézése után a kutatás eredményeit, az újonnan megírt árajánlatodat és az ügyfeleiddel leggyakrabban felmerülő problémákat átküldöd nekem emailben, amiket alaposan áttanulmányozok. Ezután egyeztetünk egy időpontot egy egy órás Skype megbeszélésre.

Itt végigvesszük a teljes árajánlatodat részenként, és hogy hol mit lehetne fejleszteni. Átvesszük, hogy a munkád során milyen problémák szoktak lenni az ügyfeleiddel, és ezeket hogyan lehet és érdemes kezelni már az árajánlatban.

Így egy teljesen személyreszabott és átfogó tanácsadást fogsz kapni.

Kérdésem van vásárlás előtt, melyik e-mail címre írjak?

Amennyiben kérdésed lenne vásárlás előtt, írj nekem emailt a szabolcs@katasleszek.hu e-mail címre, szívesen megválaszolom őket.