Írj sikeres árajánlatokat – online tanfolyam

Hiába pályázod meg a munkákat, végül mégsem te nyered el őket?

Unod, hogy rengeteg időd megy el árajánlatírásra, végül még csak válaszra sem méltatnak?
Volt egy megegyezésetek a megrendelővel, de lezárás előtt újabb és újabb dolgokat követel tőled?
Ha igen, akkor ez az online képzés neked készült!

Mit tartalmaz az online tanfolyam?

Mint ahogy a tanfolyamban is elhangzik, egy árajánlat sikere sokkal korábban kezdődik, még mielőtt felkeresnek minket és árajánlatot kérnek tőlünk, vagy mi megpályázunk egy munkát.

Pont emiatt ebben az online tanfolyamban alaposan végigjárjuk a témát, az alapoktól és előkészületektől kezdve az egyeztetésen keresztül egészen a konkrét, azonnal felhasználható sablonon és annak részein át egészen az árajánlat kiküldésig és utókövetésig.

A tanfolyamban az árajánlat megírása fejezetben egy konkrét árajánlat mintát használva végigvesszük egy árajánlat kritikusan fontos részeit, azonnal felhasználható mintaszövegekkel.

A tanfolyam elvégzése után…

R

Több munkát fogsz elnyerni!

Sikeresen fogod megpályázni azokat a munkákat, amiket el szeretnél nyerni.

R

Mindig időben leszel kifizetve!

Mivel egy jó árajánlat megalapozza a sikeres együttműködést, kevesebb konfliktusod lesz a megrendelőiddel, könnyebben fogod tudni lezárni a projektjeidet, ezáltal hamarabb is leszel kifizetve.

R

Magasabb összeget fogsz tudni elkérni a munkádért!

Mivel több munkát fogsz elnyerni, ezért nem kell árversenybe belemenned, valóban akkora összeget kérhetsz el a munkádért amit az valóban ér.

R

Rengeteg időt fogsz megtakarítani magadnak!

Nem fogsz feleslegesen órákat eltölteni árajánlatírással, mert egy pontosan kialakított módszered erre, ahol rövid idő alatt, minőségi árajánlatokat fogsz tudni megírni és kiküldeni.

Tanfolyam részletes tartalma (27 videó):
2. Kapcsolat és egyeztetés (2 videó)
Felkeresnek minket, tegyünk jó benyomást egyetlen lépésben 2:11
Nincs árajánlat egyeztetés nélkül  4:00

A tanfolyam mind kezdő, mind haladó vállalkozóknak tartalmaz azonnal felhasználható módszereket és technikákat, amivel sikeres árajánlatokat fogsz tudni készíteni!

Ez az a tanfolyam, ami nagyon rövid időn belül behozza majd az árát!

Amit a tanítási módszerünkről tudnod kell…

Mindegy, hogy vannak már ismereteid, vagy teljesen új vagy, az általunk kidolgozott módszerrel, az alapoktól kezdve, mindenki számára érthetően magyarázzuk el mindent!

A vállalkozó, azaz TE vagy a középpontban!

A képzés felépítését, anyagát, tartalmát úgy dolgoztuk ki, hogy bármely vállalkozó, akár most indul vagy már évek óta ezt csinálja, könnyedén ki tudjon igazodni rajta, átlátható és megérthető anyagokat készítettünk.

Nem igényel előképzettséget

Az anyagot úgy építettük fel, hogy bármiféle előképzettség nélkül is könnyen megérthető és megtanulható. Nem szeretsz árajánlatokat írni? Ne aggódj, akkor is érteni és használni fogod tudni az anyagot!

Átfogó, valódi, használható tudást adó képzés

Az interneten rengetek, bár jónak tűnő, de mégis hiányos anyag található. A képzésünkkel ezeket a foltok is befedjük, így biztos lehetsz benne, hogy a legátfogóbb online képzést fogod kapnia témában.

Vizuális, interaktív anyagok

Hisszük, hogy a 21.-ik században ki kell használni a legmodernebb megoldásokat, hogy a legkönnyebben és leggyorsabban tudjátok elsajátítani a képzések anyagát. Pont emiatt használunk professzionális magyarázó videókat, leírásokat, ábrákat, tudáspróbákat, hogy a tanulás ne csak hasznos hanem érdekes is legyen.

Az idő pénz és mi sokat fogunk megtakarítani neked!

Mi azért dolgozunk, hogy neked ne kelljen. Ne kelljen napokat, heteket eltöltened azzal, hogy az interneten kutass az információk után. A képzések kialakításánál extra energiát fektettünk bele, hogy ne legyen semmi sallang benne, csak színtiszta hasznos tudás. Készen kapod a teljes, azonnal a gyakorlatba átültethető anyagot!

Kérdésed van, elakadtál? Mi ott leszünk, hogy segítsünk!

A tanfolyam során végig ott vagyunk melletted. Ha elakadsz, kérdésed lenne nyugodtan tudsz hozzánk fordulni. Ne aggódj, nem leszel egyedül a KATA adózás világában!

TANFOLYAM OKTATÓJA:
Molnár Szabolcs
Ügyvezető, oktató – Katásleszek.hu
„Több mint 10 évig dolgoztam szabadúszóként, és az árajánlatírás mindig is a fárasztó teendőim közé tartozott. De pont emiatt, az évek alatt kifejlesztettem egy módszert, amivel sikeresen pályáztam a projektekre, a problémás lezárások minimálisra csökkentek és magasabb árat tudtam elkérni a munkámért. ”

Mit mondtak azok, akik már elvégezték valamelyik tanfolyamunkat?

Nagyon hasznosak a videók, bárcsak egy évvel ezelőtt már meg tudtam volna nézni, rengeteg stressztől tudtam volna magam megkímélni.

Szilvia Schirrmacher-Gavallér

German Online Coach, www.germanonlinecoach.com

Köszönöm, hogy létrehoztátok ezt a kurzust! Sok utánajárástól és kiadástól kíméltetek meg!
A ti útmutatásotokkal sikerült végül mindent elintézni!
Ajánlom mindenkinek!

Nyisztor Károly

Informatikus mérnök, www.leakka.com

Végre egy lényegretörő, informatív oldal, ahol minden kérdésemre választ kapok. Rengeteg energiám és időm ment el eddig a megbízható információk beszerzésére. Ez a KATA tanfolyam minden pénzt megér!

Kukoly Anita

Digital Marketing Expert

Ahol találkozhattál már velünk:

Mennyibe kerül és mit tartalmazz?

A tanfolyam anyagához azonnal hozzá tudsz férni, nem kell senkihez sem igazodnod, olyan sorrendben és ütemben tudsz haladni, ahogy csak szeretnél. Ráadásul a videókat bármikor és bármennyiszer újranézheted, ha pedig valami kérdésed van a tanfolyam anyagával kapcsolatban, az erre kialakított felületen meg tudod tőlünk kérdezni.

Alap csomag

TANFOLYAM+ÁRAJÁNLAT MINTA
  • Összesen 27 darab lényegretörő és érthető videó.
  • A videók bármennyiszer újranézhetőek, így videókézikönyvként is működik, amihez bármikor fordulni tudsz.
  • Egy külön nagy fejezet(13 videó), ami csak magáról az árajánlatról, annak felépítéséről, és kritikusan fontos részeiről szól.
  • Örökös hozzáférés

+ Kérdezési lehetőséget a tanfolyam anyagával kapcsolatban

AJÁNDÉK:
+ Árajánlat sablon minta – előre megírt szövegekkel

Csomag ára:

9 990 Ft

Extra csomag

TANFOLYAM + ÁRAJÁNLAT MINTA+ KONZULTÁCIÓ
  • Összesen 27 darab lényegretörő és érthető videó.
  • A videók bármennyiszer újranézhetőek, így videókézikönyvként is működik, amihez bármikor fordulni tudsz.
  • Egy külön nagy fejezet(13 videó), ami csak magáról az árajánlatról, annak felépítéséről, és kritikusan fontos részeiről szól.
  • Örökös hozzáférés

+ Kérdezési lehetőséget a tanfolyam anyagával kapcsolatban

AJÁNDÉK:
+ Árajánlat sablon minta – előre megírt szövegekkel

EXTRA:
+ Az árajánlatod átnézése, áttanulmányozása, tanácsadás

+ Egy órás Skype konzultáció, ahol személyreszabottan végigvesszük a helyzetedet, az árajánlatod specialitásait, felmerülő problémákat és, hogy mit lehet tenni ezek megoldására.

Csomag ára:

19 990 Ft

Tanfolyam elvégzése után nem voltál elégedett?
Ne aggódj, a tanfolyam mellé jár egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia is, így nem kockáztatsz semmit!

Igen, ennyire biztosak vagyunk abban, hogy elégedett leszel a kapott képzéssel. Ha véletlenül mégsem, akkor ha ezt 30 napon belül jelzed nekünk, kérdés nélkül visszafizetjük a tanfolyam teljes árát neked!

Mi történik, miután megnyomtam a gombot?
Kattintás után átirányítunk a megrendelés oldalra. Itt add meg a megrendeléshez szükséges adatokat, majd a véglegesítéshez kattints az oldal alján levő ‘Megrendelem’ gombra.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudom megvásárolni a tanfolyamot?

A vásárlás nagyon egyszerű, egy perc alatt meg tudsz lenni vele. Kattints a ‘Tanfolyam megvásárlása’ gombra és töltsd ki a megrendelési oldalon a szükséges adatokat, válaszd ki, hogy hogyan szeretnél fizetni majd kattints a ‘Megrendelem’ gombra.

Bankkártyás fizetés esetén azonnal, utalás esetén 1-3 nap múlva férsz hozzá a tanfolyam teljes anyagához. (lásd: Hogyan fogok tudni fizetni?)

Hogyan fogok tudni fizetni?

Bankkártyás fizetés
A fizetés legegyszerűbb és leggyorsabb módja a bankkártáys fizetés, ráadásul az utalással ellentétben fizetés után azonnal hozzá tudsz férni a teljes anyaghoz, nem kell várnod a fizetés jóváhagyására, ami akár napokat is igénybe vehet.

A biztonságos bankkártyás fizetéshez a Barion rendszerét használjuk, így mi semmilyen formában nem fogjuk tárolni a bankártyaadataidat.

Banki átutalás
Amennyiben a bankkártyás fizetés nem megoldható, van lehetőség banki átutalással is fizetni. Ebben az esetben a megrendelés feladása után küldünk egy díjbekérőt, mely tartalmazza majd az utalási adatokat.

Miután az utalásod beérkezett hozzánk, jóváhagyjuk a megrendelésed és hozzáférsz a tananyaghoz. A banki átutalások miatt a jóváhagyás átfutási ideje 1-3 nap között szokott lenni.

Mikor kezdődik a online tanfolyam?
Bankkártyás fizetés esetén azonnal el tudod kezdeni és akkor fejezed be amikor szeretnéd, teljesen a saját időbeosztásodhoz tudod igazítani annak elvégzését. Ráadásul később bármikor vissza tudsz jönni, ha valamelyik részt újra szeretnéd nézni.
Meddig lesz a tanfolyam elérhető számomra?

A tanfolyam a megvásárlástól kezdeve örökké elérhető lesz, azaz ameddig a Katasleszek.hu létezik, addig meg fogod tudni tekinteni az általad megvásárolt tanfolyam anyagát.

Így biztosra veheted, hogy ha szükséged van rá, ott lesz neked!

Bár a tanfolyam teljes anyaga örökké elérhető lesz számodra, támogatást a tanfolyamhoz – felmerülő kérdésekre válaszolni, frissítéseket feltölteni, új anyagot közzétenni, anyagot az aktuális jogszabályoknak megfelelően naprakészen tartani stb. -, mindig csak az adott naptári évre vonatkozóan tudjuk garantálni.

Csak weboldaltervezőknek és grafikusoknak szól a tanfolyam?

Bár a tanfolyamon belül egy weboldaltervezés árajánlat mintát használok példaként, a tanfolyamban levő információkat bárki könyeddén átültetheti a saját területére.

Így, ha árajánlatok leadásával szoktad a munkáidat szerezni, akkor lehetsz fotós, programozó, tanácsadó, kőműves, takarító (vagy bármely más területen is dolgozol), a tanfolyam elvégzése után biztosan jobb, minőségibb árajánlatokat fogsz tudni leadni ezáltal több munkát fogsz tudni szerezni magadnak. Nem csak többet, hanem olyanokat amiket szivesen is fogsz elvállalni.

Hogy működik az extra csomag, a konzultáció?

Az extra csomag, azaz konzultáció remek lehetőség arra, hogy egy külsős emberrel (azaz velem) átbeszéld az árajánlatod, közvetlen és azonnali visszajelzést kapj.

Ilyenkor a tanfolyam és a benne található feladatok elvégézése után a kutatás eredményeit, az újonnan megírt árajánlatodat és az ügyfeleiddel leggyakrabban felmerülő problémákat átküldöd nekem emailben, amiket alaposan áttanulmányozok. Ezután egyeztetünk egy időpontot egy egy órás Skype megbeszélésre.

Itt végigvesszük a teljes árajánlatodat részenként, és hogy hol mit lehetne fejleszteni. Átvesszük, hogy a munkád során milyen problémák szoktak lenni az ügyfeleiddel, és ezeket hogyan lehet és érdemes kezelni már az árajánlatban.

Így egy teljesen személyreszabott és átfogó tanácsadást fogsz kapni.

Kérdésem van vásárlás előtt, melyik e-mail címre írjak?

Amennyiben kérdésed lenne vásárlás előtt, írj nekem emailt a szabolcs@katasleszek.hu e-mail címre, szívesen megválaszolom őket.