KATA vállalkozás indítása előtt állsz?

Akkor, ezt a LEGYÉL KATÁS! című bevezető online tanfolyamunkat, kimondottan neked készítettük! Célunk, hogy bemutassuk neked, a KATA adózás nem vészes, megtanulható. Az anyag bárki számára érthető, nem igényel semmilyen korábbi előképzettséget.
Most ajándék kedvezmény kuponnal!

Bevezető tanfolyam
10 darab lényegre törő és mindenki számára érthető videóból álló online tanfolyam kezdő vállalkozóknak.

R

Örökös hozzáférés
A tanfolyamhoz bármikor hozzá tudsz férni, bármely eszközről, így mindig ott lesz neked, amikor szükséged lesz rá. 

w

Kérdezési lehetőség 
Ha kérdésed lesz a tanfolyam anyagával kapcsolatban, könyvelőnk áll rendelkezésedre.

Mit tartalmaz az online tanfolyam?

Ezt a 10 videóból álló online tanfolyamot kimondottan azoknak hoztuk létre, akik KATA vállalkozás indítása előtt állnak. Célunk, hogy bemutassuk a KATA adózás nem vészes, megtanulható.

A tanfolyam, alanyi adómentes egyéni vállalkozó szemszögéből járja körbe a KATA adózás témáját. A tanfolyamban beszélünk arról, hogy miért most van a legjobb pillanat, hogy elkezdj vállalkozni, mi változott meg az elmúlt évekeben? Végig vesszük a vállalkozás létrehozásának folyamatát, így előre láthatod,
hogy milyen lépéseken kell majd végig menned, ha végül belevágsz. Választ adunk több indulás előtt felmerülő kérdésre is, valamint címszavakban végig vesszük, hogy milyen teendőid lesznek, miután katás egyéni vállalkozó lettél.

Ha már van tapasztalatod a vállalkozások területén, és egy átfogó tanfolyamot szeretnél, akkor ajánljuk neked a KATA adózás egyéni vállalkozóknak című tanfolyamunkat.

Vásárold meg most!

A tanfolyamot azonnal el tudod kezdeni, nem kell senkihez sem igazodnod, olyan sorrendben és ütemben tudsz haladni, ahogy csak szeretnél. Ráadásul a videókat bármikor és bármennyiszer újranézheted, ha pedig valami kérdésed van a tanfolyam anyagával kapcsolatban, az erre kialakított felületen meg tudod tőlünk kérdezni.

Bevezető tanfolyam ára most 4 990 Ft helyett, csak:

2 495 Ft

Ráadásul, most egy kupont adunk a tanfolyamhoz, amivel 10% kedvezménnyel tudod megvásolni a nagy és átfogó KATA tanfolyamunkat!

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudom megvásárolni a tanfolyamot?

A vásárlás nagyon egyszerű, egy perc alatt meg tudsz lenni vele. Kattints a ‘Tanfolyam megvásárlása’ gombra és töltsd ki a megrendelési oldalon a szükséges adatokat, válaszd ki, hogy hogyan szeretnél fizetni majd kattints a ‘Megrendelem’ gombra.

Bankkártyás fizetés esetén azonnal, utalás esetén 1-3 nap múlva, férsz hozzá a tanfolyam teljes anyagához. (lásd: Hogyan fogok tudni fizetni?)

Hogyan fogok tudni fizetni?

Bankkártyás fizetés
A fizetés legegyszerűbb és leggyorsabb módja a bankkártáys fizetés, ráadásul az utalással ellentétben, fizetés után azonnal hozzá tudsz férni a teljes anyaghoz, nem kell várnod a fizetés jóváhagyására ami akár napokat is igénybe vehet.

A biztonságos bankkártyás fizetéshez a Barion rendszerét használjuk, így mi semmilyen formában nem fogjuk tárolni a bankártyaadataidat.

Banki átutalás
Amennyiben a bankkártyás fizetés nem megoldható, van lehetőség banki átutalással is fizetni. Ebben az esetben a megrendelés feladása után küldünk egy díjbekérőt, mely tartalmazza majd az utalási adatokat.

Miután az utalásod beérkezett hozzánk, jóváhagyjuk a megrendelésed és hozzáférsz a tananyaghoz. A banki átutalások miatt a jóváhagyás átfutási ideje 1-3 nap között szokott lenni.

Mikor kezdődik a online tanfolyam?
Bankkártáys fizetés esetén azonnal el tudod kezdeni és akkor fejezed be amikor szeretnéd, teljesen a saját időbeosztásodhoz tudod igazítani annak elvégzését. Ráadásul később bármikor vissza tudsz jönni, ha valamelyik részt újra szeretnéd nézni.
Mi az amit nem tartalmaz a tanfolyam?

A célunk az, hogy összefoglaló, áttekintő bevezető tanfolyamot adjunk neked, amiben megtalálod a KATA adózással kapcsolatos információkat. A tanfolyamban elsősorban az alanyi adómentes egyéni vállalkozó szempontjából mutatjuk be a KATA adózást.

Ezért vannak olyan témák amik meghaladják ennek a tanfolyamnak a kereteit: ilyen a számlázás részletes átvétele, nemzetközi számlázás, nagyon specifikus egyedi problémák kitárgyalása, KATA adózás részletezése BT vagy KKT szempontjából stb. Ebben a tanfolyamban NEM megyünk bele részletesen a témákba, nem mutatjuk be pontosan, pl. hogy melyik teendővnél mit és hogyan kell csinálni?

De nem is ez a célunk. A célunk egy összefoglaló, áttekintő tanfolyam, ami után már jobb rálátásod lesz erre világra.

Amennyiben egy részletes, átfogó tanfolyamot szeretnél a KATA adózásról, akkor a KATA adózás egyéni vállalkozóknak tanfolyamunkat ajánljuk.

Meddig lesz a tanfolyam elérhető számomra?

A tanfolyam a megvásárlástól kezdeve örökké elérhető lesz, azaz ameddig a Katasleszek.hu létezik, addig meg fogod tudni tekinteni az általad megvásárolt tanfolyam anyagát.

Így biztosra veheted, hogy ha szükséged van rá, ott lesz neked!

Bár a tanfolyam teljes anyaga örökké elérhető lesz számodra, támogatást a tanfolyamhoz – felmerülő kérdésekre válaszolni, frissítéseket feltölteni, új anyagot közzétenni, anyagot az aktuális jogszabályoknak megfelelően naprakészen tartani stb. -, mindig csak az adott naptári évre vonatkozóan tuduk garantálni.