5. modul

KATA egyéni vállalkozás szünetelése és újraindítása

Ahol a legtöbbször hibáznak a vállalkozók: egyéni vállalkozásuk szüneteltetésének bejelentése. Pont emiatt készítettük el ezt a tanfolyamot, hogy veled ez ne forduljon elő!

Miről szól ez a képzés?

Ne kövesd el a leggyakoribb, legdrágább hibákat!

A leggyakoribb hiba amit katás vállalkozók elkövetnek és később sok pénzükbe kerül, az a vállalkozásuk szüneteltetésének a bejelentése. Nem vészes, megtanulható, de pontosan tudni kell, hogy milyen szabályok vonatkoznak rád, mire kell figyelni, hova, mit és mikor kell beadni.

A tanfolyamban alaposan végig vesszük a szabályok, határidők, megválaszoljuk a leggyakrabban felmerülő kérdéseket a szüneteléssel és újraindítással kapcsolatban.

A szünetelés bejelentésének minden lépését képernyőnként mutatjuk meg, hogy pontosan lásd mit, hogyan kell kitölteni.

Azt is megmutatjuk, hogy melyik bejelentést hogyan tudsz ellenőrizni, hogy biztosan minden rendben megtörtént-e.

Ha szeretnéd, hogy minden a lehető legnagyobb rendben menjen a katás vállalkozásod bejelentésével, akkor kattints és szerezd be ezt a tanfolyamot.

A modul teljes tartalomjegyzéke

5 fejezet, 21 videó, 1 órányi videóanyag

Felejtsd el az ÁNYK!

A tanfolyamban a legújabb webes felületeken mutatjuk meg, hogy hogyan tudod megtenni a bejelentéseket, így már nem kell szoftvereket és nyomtatványokat letöltened és telepítened. Ezáltal sokkal egyszerűbb, gyorsabb és biztonságosabb a bejelentés megtétele!

Ami minden tanfolyamunk mellé jár...

Két extra érv, hogy miért a mi képzésünket válaszd!

Örökös hozzáférés

Nálunk nincsenek ütemezett videók, korlátozott hozzáférés vagy lejáró előfizetések. A tanfolyam megvásárlásával hozzáférést kapsz ehhez a tanfolyamhoz, így annyiszor nézed meg, amennyiszer csak szeretnéd.

30 napos pénzvisszafizetési garancia!

Biztosak vagyunk benne, hogy hasznosnak fogod találni ezt a tanfolyamunkat. Amennyiben mégsem, akkor 30 napon belül jelezd nekünk és visszafizetjük az árát. Igen, ennyira biztosak vagyunk benne!. 🙂

Amit a tanítási módszerünkről tudnod kell…

Mindegy, hogy vannak már ismereteid, vagy teljesen új vagy, az általunk kidolgozott módszerrel, az alapoktól kezdve, mindenki számára érthetően magyarázzuk el mindent!

A vállalkozó, azaz TE vagy a középpontban!

A képzés felépítését, anyagát, tartalmát úgy dolgoztuk ki, hogy bármely vállalkozó, akár most indul vagy már évek óta ezt csinálja, könnyedén ki tudjon igazodni rajta, átlátható és megérthető anyagokat készítettünk.

Nem igényel előképzettséget

Az anyagot úgy építettük fel, hogy bármiféle előképzettség nélkül is könnyen megérthető és megtanulható. Irtózol a könyveléstől, vagy számviteltől? Ne aggódj, akkor is érteni fogod az anyagot!

Átfogó, valódi, használható tudást adó képzés

Az interneten rengetek, bár jónak tűnő, de mégis hiányos anyag található. A képzésünkkel ezeket a foltok is befedjük, így biztos lehetsz benne, hogy a legátfogóbb online képzést fogod kapnia témában.

Vizuális, interaktív anyagok

Hisszük, hogy a 21.-ik században ki kell használni a legmodernebb megoldásokat, hogy a legkönnyebben és leggyorsabban tudjátok elsajátítani a képzések anyagát. Pont emiatt használunk professzionális magyarázó videókat, leírásokat, ábrákat, tudáspróbákat, hogy a tanulás ne csak hasznos hanem érdekes is legyen.

Az idő pénz és mi sokat fogunk megtakarítani neked!

Mi azért dolgozunk, hogy neked ne kelljen. Ne kelljen napokat, heteket eltöltened azzal, hogy képbe kerülj a KATA adózás legalapvetőbb szabályaival. A képzések kialakításánál extra energiát fektettünk bele, hogy ne legyen semmi sallang benne, csak színtiszta hasznos tudás. Készen kapod a teljes anyagot.

Kérdésed van, elakadtál? Mi ott leszünk, hogy segítsünk!

A tanfolyam során végig ott vagyunk melletted. Ha elakadsz, kérdésed lenne nyugodtan tudsz hozzánk fordulni. Ne aggódj, nem leszel egyedül a KATA adózás világában!

Eddigi tanfolyamainkat több, mint 1200 hallgató végezete el!

Csatlakozz te is hozzájuk!

Mit mondtak azok a hallgatók,

akik már elvégezték valamelyik képzésünket?

“Nagyon hasznos a tanfolyam, külön tetszett benne, hogy rövid, könnyen áttekinthető és mentes a felesleges sallangoktól, ugyanakkor példákkal segíti a könnyebb megértést ott, ahol szükséges.”
Kékesi Ildikó
Nagyon tetszenek a videók. Könnyen áttekinthetőek és érthetőek. Segít eligazodni a KATA hivatalos teendők világában. 🙂
Nagy Gábor
“Érthetően, lépésről-lépésre vezet végig a teendőkön, felhasználóbarát tartalomjegyzékkel. Gratulálok hozzá.”
Lengyel Katalin
Érthetően, lépésről-lépésre vezet végig a teendőkön, felhasználóbarát tartalomjegyzékkel. Gratulálok hozzá.
Oláh Zoltán
“Fantasztikusan jó!!! Érthető, rövid magyarázatokkal lépésről lépésre végigvezet minden tennivalón, és röviden-tömören mondja el, amit feltétlenül tudnom kell. Nagyon köszönöm!!! Nekem rengeteget segített.”
Boros Katalin

Köszönöm, hogy létrehoztátok ezt a kurzust! Sok utánajárástól és kiadástól kíméltetek meg! A ti útmutatásotokkal sikerült végül mindent elintézni! Ajánlom mindenkinek!

Nyisztor Károly

Vásárold meg most ezt a képzést!

Vásárlás egy perc alatt megvan,
azonnal hozzáférsz a tanfolyamhoz!

  • Összesen 21 darab lényegretörő és érthető videót a KATA vállalkozás szüneteléséről és újraindításáról
  • Képernyőnként bemutatjuk a szünetelés és az újraindítás lépéseit, így pontosan tudni fogd mit, mikor, hogyan és hova kell beküldeni.
  • Ha elakadsz, szakértőnik állnak a rendelkezésedre! Így biztosan minden rendben fog menni a bejelentésnél.
A képzés ára:
9 990 Ft

A tanfolyamot azonnal el tudod kezdeni, nem kell senkihez sem igazodnod, olyan sorrendben és ütemben tudsz haladni, ahogy csak szeretnél. Ráadásul a videókat bármikor és bármennyiszer újranézheted, ha pedig valami kérdésed van a tanfolyam anyagával kapcsolatban, az erre kialakított felületen meg tudod tőlünk kérdezni.