5. modul

KATA egyéni vállalkozás szünetelése és újraindítása

Ahol a legtöbbször hibáznak a vállalkozók: egyéni vállalkozásuk szüneteltetésének bejelentése. Pont emiatt készítettük el ezt a tanfolyamot, hogy veled ez ne forduljon elő!

Miről szól ez a képzés?

Ne kövesd el a leggyakoribb, legdrágább hibákat!

A leggyakoribb hiba amit katás vállalkozók elkövetnek és később sok pénzükbe kerül, az a vállalkozásuk szüneteltetésének a bejelentése. Nem vészes, megtanulható, de pontosan tudni kell, hogy milyen szabályok vonatkoznak rád, mire kell figyelni, hova, mit és mikor kell beadni.

A tanfolyamban alaposan végig vesszük a szabályok, határidők, megválaszoljuk a leggyakrabban felmerülő kérdéseket a szüneteléssel és újraindítással kapcsolatban.

A szünetelés bejelentésének minden lépését képernyőnként mutatjuk meg, hogy pontosan lásd mit, hogyan kell kitölteni.

Azt is megmutatjuk, hogy melyik bejelentést hogyan tudsz ellenőrizni, hogy biztosan minden rendben megtörtént-e.

Ha szeretnéd, hogy minden a lehető legnagyobb rendben menjen a katás vállalkozásod bejelentésével, akkor kattints és szerezd be ezt a tanfolyamot.

A modul teljes tartalomjegyzéke

5 fejezet, 21 videó, 1 órányi videóanyag

Felejtsd el az ÁNYK!

A tanfolyamban a legújabb webes felületeken mutatjuk meg, hogy hogyan tudod megtenni a bejelentéseket, így már nem kell szoftvereket és nyomtatványokat letöltened és telepítened. Ezáltal sokkal egyszerűbb, gyorsabb és biztonságosabb a bejelentés megtétele!

Ami minden tanfolyamunk mellé jár...

Két extra érv, hogy miért a mi képzésünket válaszd!

Örökös hozzáférés

Nálunk nincsenek ütemezett videók, korlátozott hozzáférés vagy lejáró előfizetések. A tanfolyam megvásárlásával hozzáférést kapsz ehhez a tanfolyamhoz, így annyiszor nézed meg, amennyiszer csak szeretnéd.

30 napos pénzvisszafizetési garancia!

Biztosak vagyunk benne, hogy hasznosnak fogod találni ezt a tanfolyamunkat. Amennyiben mégsem, akkor 30 napon belül jelezd nekünk és visszafizetjük az árát. Igen, ennyira biztosak vagyunk benne!. 🙂

Eddigi tanfolyamainkat több, mint 1100 hallgató végezete el!

Csatlakozz te is hozzájuk!

Mit mondtak azok a hallgatók,

akik már elvégezték valamelyik képzésünket?

“Nagyon hasznos a tanfolyam, külön tetszett benne, hogy rövid, könnyen áttekinthető és mentes a felesleges sallangoktól, ugyanakkor példákkal segíti a könnyebb megértést ott, ahol szükséges.”
Kékesi Ildikó
Nagyon tetszenek a videók. Könnyen áttekinthetőek és érthetőek. Segít eligazodni a KATA hivatalos teendők világában. 🙂
Nagy Gábor
“Érthetően, lépésről-lépésre vezet végig a teendőkön, felhasználóbarát tartalomjegyzékkel. Gratulálok hozzá.”
Lengyel Katalin
Érthetően, lépésről-lépésre vezet végig a teendőkön, felhasználóbarát tartalomjegyzékkel. Gratulálok hozzá.
Oláh Zoltán
“Fantasztikusan jó!!! Érthető, rövid magyarázatokkal lépésről lépésre végigvezet minden tennivalón, és röviden-tömören mondja el, amit feltétlenül tudnom kell. Nagyon köszönöm!!! Nekem rengeteget segített.”
Boros Katalin

Köszönöm, hogy létrehoztátok ezt a kurzust! Sok utánajárástól és kiadástól kíméltetek meg! A ti útmutatásotokkal sikerült végül mindent elintézni! Ajánlom mindenkinek!

Nyisztor Károly

Mit tartalmaz az ár?

Vásárlás egy perc alatt megvan,
azonnal hozzáférsz a tanfolyamhoz!

  • Összesen 21 darab lényegretörő és érthető videót a KATA vállalkozás szüneteléséről és újraindításáról
  • Képernyőnként bemtatjuk a szünetelés és az újraindítés lépéseit, így pontosan tudni fogd mit, mikor, hogyan és hova kell beküldeni.
  • Ha elakadsz, szakértőnik állnak a rendelkezésedre! Így biztosan minden rendben fog menni a bejelentésnél.
A képzés ára:
7 990 Ft
5 990 Ft

A tanfolyamot azonnal el tudod kezdeni, nem kell senkihez sem igazodnod, olyan sorrendben és ütemben tudsz haladni, ahogy csak szeretnél. Ráadásul a videókat bármikor és bármennyiszer újranézheted, ha pedig valami kérdésed van a tanfolyam anyagával kapcsolatban, az erre kialakított felületen meg tudod tőlünk kérdezni.