1. modul

KATA adózás szabályai

A KATA Mesterkurzus első moduljában végigvesszük a szabályokat és fogalmakat, amiket minden KATA adózónak tudnia kell, függetlenül attól, hogy egyedül intézi az ügyeit, vagy könyvelővel dolgozik együtt.

Miről szól ez a képzés?

Vajon tényleg olyan könnyű a KATA adózás?

A KATA nehézsége nem abban rejlik, hogy a szabályok, törvények nehezen érthetőek lennének. Az a nehéz benne az, hogy nagyon sok szabály van amiről tudnod kell, mert ha ezeket nem veszed figyelembe, akkor máris nagy bajba kerülhetsz.

Ehhez hozzájön, hogy egy katásnak, nem csak a KATA törvényt kell ismernie. Úgyanúgy vonatkozik rá az egyéni vállalkozóról és egyéni cégről szóló törvény, az áfa törvény, nemzetközi törvények és szabályok és még rengetek minden más.

Ezt az internetről összeszedni, kibogarászni szinte lehetetlen.

Pont emiatt hoztuk létre ezt a képzést, hogy ne kelljen napokat, heteket ezzel eltöltened. Egyetlen képzésben összeszedtük neked a KATA adózás szabályait, olyan részletséggel ahogyan még egy könyvelő se magyarázná el neked!

Igen, ezt ilyen határozottan ki merjük jelenteni!

Ha szeretnél magabiztos tudást szerezni a KATA adózásról, akkor ez a tanfolyam neked készült! Ne habozz kattints a gombra, és vásárold meg most!

A modul teljes tartalomjegyzéke

6 fejezet, 22 videó, 1 órányi videóanyag

6. Összefoglaló és hogyan tovább? - 1 videó

Ami minden tanfolyamunk mellé jár…

Két extra érv, hogy miért a mi képzésünket válaszd!

Örökös hozzáférés

Nálunk nincsenek ütemezett videók, korlátozott hozzáférés vagy lejáró előfizetések. A tanfolyam megvásárlásával hozzáférést kapsz ehhez a tanfolyamhoz, így annyiszor nézed meg, amennyiszer csak szeretnéd.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Biztosak vagyunk benne, hogy hasznosnak fogod találni ezt a tanfolyamunkat. Amennyiben mégsem, akkor 30 napon belül jelezd nekünk és visszafizetjük az árát. Igen, ennyira biztosak vagyunk benne! 🙂

Amit a tanítási módszerünkről tudnod kell…

Mindegy, hogy vannak már ismereteid, vagy teljesen új vagy, az általunk kidolgozott módszerrel, az alapoktól kezdve, mindenki számára érthetően magyarázzuk el mindent!

A vállalkozó, azaz TE vagy a középpontban!

A képzés felépítését, anyagát, tartalmát úgy dolgoztuk ki, hogy bármely vállalkozó, akár most indul vagy már évek óta ezt csinálja, könnyedén ki tudjon igazodni rajta, átlátható és megérthető anyagokat készítettünk.

Nem igényel előképzettséget

Az anyagot úgy építettük fel, hogy bármiféle előképzettség nélkül is könnyen megérthető és megtanulható. Irtózol a könyveléstől, vagy számviteltől? Ne aggódj, akkor is érteni fogod az anyagot!

Átfogó, valódi, használható tudást adó képzés

Az interneten rengetek, bár jónak tűnő, de mégis hiányos anyag található. A képzésünkkel ezeket a foltok is befedjük, így biztos lehetsz benne, hogy a legátfogóbb online képzést fogod kapnia témában.

Vizuális, interaktív anyagok

Hisszük, hogy a 21.-ik században ki kell használni a legmodernebb megoldásokat, hogy a legkönnyebben és leggyorsabban tudjátok elsajátítani a képzések anyagát. Pont emiatt használunk professzionális magyarázó videókat, leírásokat, ábrákat, tudáspróbákat, hogy a tanulás ne csak hasznos hanem érdekes is legyen.

Az idő pénz és mi sokat fogunk megtakarítani neked!

Mi azért dolgozunk, hogy neked ne kelljen. Ne kelljen napokat, heteket eltöltened azzal, hogy képbe kerülj a KATA adózás legalapvetőbb szabályaival. A képzések kialakításánál extra energiát fektettünk bele, hogy ne legyen semmi sallang benne, csak színtiszta hasznos tudás. Készen kapod a teljes anyagot.

Kérdésed van, elakadtál? Mi ott leszünk, hogy segítsünk!

A tanfolyam során végig ott vagyunk melletted. Ha elakadsz, kérdésed lenne nyugodtan tudsz hozzánk fordulni. Ne aggódj, nem leszel egyedül a KATA adózás világában!

Eddigi tanfolyamainkat több, mint 1200 hallgató végezete el!

Csatlakozz te is hozzájuk!

Mit mondtak azok a hallgatók,

akik már elvégezték valamelyik képzésünket?

“Nagyon hasznos a tanfolyam, külön tetszett benne, hogy rövid, könnyen áttekinthető és mentes a felesleges sallangoktól, ugyanakkor példákkal segíti a könnyebb megértést ott, ahol szükséges.”
Kékesi Ildikó
Nagyon tetszenek a videók. Könnyen áttekinthetőek és érthetőek. Segít eligazodni a KATA hivatalos teendők világában. 🙂
Nagy Gábor
“Érthetően, lépésről-lépésre vezet végig a teendőkön, felhasználóbarát tartalomjegyzékkel. Gratulálok hozzá.”
Lengyel Katalin
Érthetően, lépésről-lépésre vezet végig a teendőkön, felhasználóbarát tartalomjegyzékkel. Gratulálok hozzá.
Oláh Zoltán
“Fantasztikusan jó!!! Érthető, rövid magyarázatokkal lépésről lépésre végigvezet minden tennivalón, és röviden-tömören mondja el, amit feltétlenül tudnom kell. Nagyon köszönöm!!! Nekem rengeteget segített.”
Boros Katalin

Köszönöm, hogy létrehoztátok ezt a kurzust! Sok utánajárástól és kiadástól kíméltetek meg! A ti útmutatásotokkal sikerült végül mindent elintézni! Ajánlom mindenkinek!

Nyisztor Károly

Vásárold meg most ezt a képzést!

Vásárlás egy perc alatt megvan,
azonnal hozzáférsz az online tanfolyamhoz!

A képzés ára mindössze:
7 990 Ft

Válaszd az Alapképzés csomagunkat!

1.modul: KATA adózás szabályai‘ és
2.modul: KATA kötelezettségek, teendők és határidők
képzéseink egy kedvezményes csomagban.

A csomag kedvezményes ára:
15 980 Ft
14 990 Ft

A tanfolyamot azonnal el tudod kezdeni, nem kell senkihez sem igazodnod, olyan sorrendben és ütemben tudsz haladni, ahogy csak szeretnél. Ráadásul a videókat bármikor és bármennyiszer újranézheted, ha pedig valami kérdésed van a tanfolyam anyagával kapcsolatban, az erre kialakított felületen meg tudod tőlünk kérdezni.

A csomag megvásárlásával mindkét modult azonnal megkapod!