KATA adózás egyéni vállalkozóknak 2017

Egyéni vállalkozást szeretnél indítani, de nem tudod hogyan láss hozzá?
Félsz, hogy valamit rosszul csinálsz, emiatt megbüntet a NAV?
Szeretnél nyugodtan aludni, mert tudod, hogy mindent a megfelelő módon intéztél?
Ha igen, akkor ez a tanfolyam neked készült!

Most ajándék KATA határidő- és teendőnaptárral!

Átfogó anyag a KATA adózásról
43 darab, rövid, lényegre törő és mindenki számára érthető videóból álló online tanfolyam a KATA adózásról.

R

Örökös hozzáférés
A tanfolyamhoz bármikor hozzá tudsz férni, bármely eszközről, így mindig ott lesz neked, amikor szükséged lesz rá. 

Kérdezési lehetőség 
Ha valami kérdésed lesz a tanfolyam anyagával kapcsolatban, az erre kialakított felületen fel tudod majd tenni könyvelőnknek.

 

Egy ilyen átfogó tanfolyam ára sok tízezer forintba kerül, de nálunk csak:

 

9 990 Ft

Szeretnénk biztosítani azoknak, akik leteszik a voksukat a Katasleszek-tanfolyam mellett, hogy mindig a legjobb és legnaprakészebb anyag álljon a rendelkezésükre. Ezért úgy döntöttünk, hogy akik eddig megvásárolták a 2017-es tanfolyamunkat, vagy ezután fogják megvásárolni, ők nemcsak a 2017-es változathoz kapnak örökös hozzáférést, hanem teljesen ingyenesen megkapják a 2018-as megújított, újraszerkesztett és kibővített tanfolyamunkat is, függetlenül attól, hogy az mennyibe fog kerülni.

Tehát, ha még nem tetted meg, jelentkezz most, és vásárold meg magadnak a tanfolyamot!

Amit mások mondtak rólunk…

Nagyon hasznosak a videók, bárcsak egy évvel ezelőtt már meg tudtam volna nézni, rengeteg stressztől tudtam volna magam megkímélni.

Szilvia Schirrmacher-Gavallér

German Online Coach, www.germanonlinecoach.com

Köszönöm, hogy létrehoztátok ezt a kurzust! Sok utánajárástól és kiadástól kíméltetek meg!
Kétszer futottam neki a KATA-s vállalkozás létrehozásának a webes ügysegéddel. Mindig kimaradt valami, és értelmezhetetlen hibaüzenettel elhasalt a folyamat.
A ti útmutatásotokkal sikerült végül mindent elintézni!
Ajánlom mindenkinek!

Nyisztor Károly

Informatikus mérnök, www.leakka.com

Végre egy lényegretörő, informatív oldal, ahol minden kérdésemre választ kapok. Rengeteg energiám és időm ment el eddig a megbízható információk beszerzésére. Ez a KATA tanfolyam minden pénzt megér!

Kukoly Anita

Digital Marketing Expert

Mit tartalmaz az online tanfolyam?

A tanfolyam, alanyi adómentes egyéni vállalkozó szemszögéből járja körbe a KATA adózás témáját. Az általános tudnivalóktól és szabályoktól, az egyéni vállalkozás létrehozásán keresztül, egészen a katás teendőkig és ahhoz kapcsolódó határidőkig.

A tanfolyam öt nagy fejezetből áll, melyek további leckéket tartalmaznak. Minden lecke tartalmaz egy videót, melyben az adott téma kerül bemutatásra, valamint kiegészítő információkat, hivatkozásokat további anyagokhoz. A tanfolyam elején végigvesszük a KATA adózással kapcsolatos tudnivalókat, megmagyarázzuk a fontos kulcsszavakat, példákkal és számolásokkal kiegészítve. A tanfolyam többi része a gyakorlatra fókuszál, hogy hogyan tudod helyesen intézni a katás teendőidet.

Tanfolyam részletes tartalma:

Tanfolyam részletes tartalma:

Nézz meg egy példa videót az elérhető 43-ból:

Egy ilyen átfogó tanfolyam ára sok tízezer forintba kerül, de nálunk csak:

9 990 Ft

Mit tartalmaz az ár?

 

  • Összesen 43 darab rövid, lényegretörő és érthető videót
  • Egy nagy fejezetet a KATA adózással kapcsolatos szabályokról, tudnivalókról.
  • Külön fejezetet az alanyi mentes KATA vállalkozás létrehozásáról, képernyőn bemutatva, lépésről lépésre.
  • Külön fejezetet a vállalkozás szüneteltetéséről és bejelentés lépéseiről.
  • Egy nagy fejezetet a KATA vállalkozót érintő határidőkről és teendőkről.

 

+  Hasznos kapcsolódó linkeket és anyagokat
+  Kérdezési lehetőséget a tanfolyam anyagával kapcsolatban
+  AJÁNDÉK: KATA határidő- és teendőnaptár

Egy ilyen átfogó tanfolyam ára sok tízezer forintba kerül,
de nálunk csak:

9 990 Ft

 

Vásárold meg most!

A tanfolyamot azonnal el tudod kezdeni, nem kell senkihez sem igazodnod, olyan sorrendben és ütemben tudsz haladni, ahogy csak szeretnél. Ráadásul a videókat bármikor és bármennyiszer újranézheted, ha pedig valami kérdésed van a tanfolyam anyagával kapcsolatban, az erre kialakított felületen meg tudod tőlünk kérdezni.

Mi történik miután megnyomtam a gombot?
Kattintás után átirányítunk a megrendelés oldalra. Itt add meg a megrendeléshez szükséges adatokat, majd a véglegesítéshez kattints az oldal alján levő ‘Megrendelem’ gombra.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudom megvásárolni a tanfolyamot?

A vásárlás nagyon egyszerű, egy perc alatt meg tudsz lenni vele. Kattints a ‘Tanfolyam megvásárlása’ gombra és töltsd ki a megrendelési oldalon a szükséges adatokat, válaszd ki, hogy hogyan szeretnél fizetni majd kattints a ‘Megrendelem’ gombra.

Bankkártyás fizetés esetén azonnal, utalás esetén 1-3 nap múlva, férsz hozzá a tanfolyam teljes anyagához. (lásd: Hogyan fogok tudni fizetni?)

Hogyan fogok tudni fizetni?

Bankkártyás fizetés
A fizetés legegyszerűbb és leggyorsabb módja a bankkártáys fizetés, ráadásul az utalással ellentétben, fizetés után azonnal hozzá tudsz férni a teljes anyaghoz, nem kell várnod a fizetés jóváhagyására ami akár napokat is igénybe vehet.

A biztonságos bankkártyás fizetéshez a Barion rendszerét használjuk, így mi semmilyen formában nem fogjuk tárolni a bankártyaadataidat.

Banki átutalás
Amennyiben a bankkártyás fizetés nem megoldható, van lehetőség banki átutalással is fizetni. Ebben az esetben a megrendelés feladása után küldünk egy díjbekérőt, mely tartalmazza majd az utalási adatokat.

Miután az utalásod beérkezett hozzánk, jóváhagyjuk a megrendelésed és hozzáférsz a tananyaghoz. A banki átutalások miatt a jóváhagyás átfutási ideje 1-3 nap között szokott lenni.

Mikor kezdődik a online tanfolyam?

Bankkártáys fizetés esetén azonnal el tudod kezdeni és akkor fejezed be amikor szeretnéd, teljesen a saját időbeosztásodhoz tudod igazítani annak elvégzését. Ráadásul később bármikor vissza tudsz jönni, ha valamelyik részt újra szeretnéd nézni.

Mi az amit nem tartalmaz a tanfolyam?

Igyekeztünk minél szélesebb tematikát lefedni, hogy egy valóban hasznos tudást adjunk át azoknak, akik elvégzik az online tanfolyamunkat. A tanfolyamban elsősorban az alanyi adómentes egyéni vállalkozó szempontjából mutatjuk be a KATA adózást. Ezért vannak olyan témák amik meghaladják ennek a tanfolyamnak a kereteit: ilyen a számlázás részletes átvétele, nemzetközi számlázás, nagyon specifikus egyedi problémák kitárgyalása, KATA adózás részletezése BT vagy KKT szempontjából stb.

Meddig lesz a tanfolyam elérhető számomra?

A tanfolyam a megvásárlástól kezdeve örökké elérhető lesz, azaz ameddig a Katasleszek.hu létezik, addig meg fogod tudni tekinteni az általad megvásárolt tanfolyam anyagát.

Így biztosra veheted, hogy ha szükséged van rá, ott lesz neked!

Bár a tanfolyam teljes anyaga örökké elérhető lesz számodra, támogatást a tanfolyamhoz – felmerülő kérdésekre válaszolni, frissítéseket feltölteni, új anyagot közzétenni, anyagot az aktuális jogszabályoknak megfelelően naprakészen tartani stb. -, mindig csak az adott naptári évre vonatkozóan tuduk garantálni.

Kik vagyunk mi?

Egy KATA vállalkozó és egy könyvelő- és adótanácsadó cég együttműködéséből jött létre a Katasleszek.hu. Ez az együttműködés által sikerül a szakmai, sokszor nehezen érthető anyagokat, mindenki számára befogadható formára hozni.

Molnár Szabolcs

Projekt vezető,
KATA vállalkozó

Lakó Enikő

Könyvelő és adótanácsadó,
Nueva Könyvelő és Adótanácsadó Iroda