KATA BEVALLÁS 2019

KATA adózó egyéni vállalkozóknak

Online tanfolyam, ahol lépésről lépésre, képernyőről képernyőre tanítjuk meg neked, hogy könyvelő nélkül, hogyan kell elkészítened a KATA bevallásod 2019-ben.

Mit tartalmaz majd ez a online tanfolyam?

Ezen az online tanfolyamon (videó kézikönyvben) lépésről lépésre végigvesszük, hogy hogyan tudod elkészíteni a KATA bevallásodat 2019-ben. A sok táblázat, kitöltendő űrlap elsőre félelmetes és összezavaró lehet, de mi megmutatjuk neked képernyőről képernyőre, hogy mit, hogyan kell kitölteni, hol, mire kell figyelni.

Te magad el fogod tudni készíteni a KATA bevallásod úgy, hogy nem kell napokat eltöltened azzal, hogy az internetről összeszedd hozzá az információkat.

Ha felmerülne valami kérdés a tanfolyammal vagy a bevallásoddal kapcsolatban, könyvelőnk és szakmai csapatunk a rendelkezésedre áll.

Íratkozz fel most, és értesülj az indulásról!
Ahol találkozhattál már velünk:

Mit mondtak azok, akik már elvégezték valamelyik tanfolyamunkat?

Nagyon hasznosak a videók, bárcsak egy évvel ezelőtt már meg tudtam volna nézni, rengeteg stressztől tudtam volna magam megkímélni.

Szilvia Schirrmacher-Gavallér

German Online Coach, www.germanonlinecoach.com

Köszönöm, hogy létrehoztátok ezt a kurzust! Sok utánajárástól és kiadástól kíméltetek meg!
A ti útmutatásotokkal sikerült végül mindent elintézni!
Ajánlom mindenkinek!

Nyisztor Károly

Informatikus mérnök, www.leakka.com

Végre egy lényegretörő, informatív oldal, ahol minden kérdésemre választ kapok. Rengeteg energiám és időm ment el eddig a megbízható információk beszerzésére. Ez a KATA tanfolyam minden pénzt megér!

Kukoly Anita

Digital Marketing Expert

Gyakran ismételt kérdések

Mikor tudom majd megvásárolni?

A tanfolyam anyagát jelenleg szerkesztjük. 2019 január első felében meg fog jelenni, így lesz időd elkészíteni a bevallásod.
Addig is ne felejts el feliratkozni, hogy elsők között értesülj az anyag elkészültéről.

Hogyan tudok majd hozzáférni az anyaghoz?

Első lépésként add meg e-mail címed az oldal tetején található mezőben, majd kattints a Feliratkozás gombra. Így biztosra veheted, hogy az anyag megjelenéséről az elsők között fogsz értesülni.

A tanfolyamot lehetőséged lesz bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással is megvásárolni. A fizetés után azonnal hozzá fogsz férni az anyaghoz.

A TANFOLYAM OKTATÓJA:
Dr. Börcsök Rita
Ügyvéd, HR szakjogász
„Hiszek abban, hogy a jog mindenkié. Hiszek abban, hogy a jogi segítségnyújtás lehet preventív is, mellyel nagyobb sikereket érhetünk el akár egyéni, akár vállalati szinten. A jog nem egy szükséges rossz, hanem egy lehetőség, mellyel, ha nem élünk megfelelően, akkor akár ellenünk is fordulhat. Hiszek abban, hogy a jog nem szenvedély nélküli értelem.”